Masies Rurals
 
Masies RuralsEl Portal de Turisme Rural "Masies Rurals" promou una integració de serveis que fan possible una millor evolució cap a un futur on l´equilibri entre natura, turisme, clima, arquitectura, residus i sostenibilitat faran la vida millor per les persones. L'any 2010 representa per les cases i masies rurals de Catalunya una oportunitat immillorable per situar-se com a zona capdavantera participant a les xarxes de Turisme Rural Europeu oferint serveis de qualitat i mostrant una adaptabilitat que fuig de la sobreexplotació que el turisme ha provocat els darrers anys tant a la costa com a la muntanya a Catalunya.

MASIES RURALS
Can Ventura
Can Ventura


ALLOTJAMENTS RURALS
Mas Rubio


Descripció
Mas Rubió és una masia rústica i senzilla del segle XVII, envoltada de boscos, prats i camps de conreu, a les faldes del Puigsacalm. Molt ben comunicada però en la tranquil·litat de la natura.  Mas Rubió és, sobretot, un lloc tranquil amb el ritme i la calma pròpia de la vida al camp.  Un lloc que ens ofereix l'oportunitat d'aprendre, conèixer persones afins, fomentant la trobada a través de tallers, cursos i activitats molt variades. Enriquint a tots els nivells.
Característiques
Referència: 2333
Preu: 40 €
Municipi: La Vall d'en Bas
Mida: 135,00 m²
Provincia: Girona
Jardí: Y placa de vitrocerámica. Con office.
600 m con salida directa al campo.
Si

Observacions
Important saber: 

- Reserves 25% per anticipat. 
- No s'admeten animals. 
- No es permet fumar a l'interior de la masia. 
- En cas d'anul·lació de la reserva abans de 15 dies de la data d'ocupació, es retornarà el 50% de l'import pagat a compte. 
- Si s'anul · la la reserva amb menys de 15 dies d'antelació es perd la paga i senyal. 
- Si el client abandona l'habitació abans de la data reservada, haurà d'abonar el 40% dels serveis reservats i no utilitzats.Masies Rurals i el segell Turisme Rural Sostenible us convidem a promocionar la presència del vostre establiment a la Xarxa a través d´aquest espai.

Comunitat de Turisme Rural Sostenible


Vall de Bianya
 

 Atención al Usuario

+34 972 444 380