Masies Rurals
 
Masies RuralsEl Portal de Turisme Rural "Masies Rurals" promou una integració de serveis que fan possible una millor evolució cap a un futur on l´equilibri entre natura, turisme, clima, arquitectura, residus i sostenibilitat faran la vida millor per les persones. L'any 2010 representa per les cases i masies rurals de Catalunya una oportunitat immillorable per situar-se com a zona capdavantera participant a les xarxes de Turisme Rural Europeu oferint serveis de qualitat i mostrant una adaptabilitat que fuig de la sobreexplotació que el turisme ha provocat els darrers anys tant a la costa com a la muntanya a Catalunya.

MASIES RURALS
Can Ventura
Can Ventura


ALLOTJAMENTS RURALS
Mas Rovira


Descripció
Mas Rovira és un antic molí d'oli situat al Pla de l'Estany, una petita comarca molt apreciada pel seu encant i tranquil·litat, que gira al voltant de l'estany de Banyoles, on encara es troben paisatges rurals molt verges.

La seva ubicació estratègica entre el Gironès, l'Alt Empordà i la Garrotxa, a pocs quilòmetres de les platges de la Costa Brava, la converteix en destí ideal per a conèixer tota aquesta regió de gran prestigi.

La masia es troba en un entorn privilegiat, voltada de roures, alzines i olivets, a mitra muntanya, la qual cosa ens permet gaudir d'unes excel·lents vistes panoràmiques. Declarat espai d’interès natural protegit, destaca per la pau i la tranquil·litat que s'hi respira. Tot això a només 5 minuts de l'estany i la vila de Banyoles.

La casa consta de dues construccions: la primera del segle XII, construïda després de l'abandonament de l'assentament romà de Villauba, proper a la casa. La segona i més important, després d'un important procés de restauració (finalitzat el 2005), s'ha distribuït en 6 apartaments independents amb cuina i bany propi i totalment equipats, amb una capacitat d'entre 2 i 5 persones.
Característiques
Referència: MR00004
Preu: A consultar
Municipi: Porqueres
Mida: 1,00 m²
Provincia: Girona
SI

Observacions
Envoltada de 12.000 m2 de jardí i bosc.
Piscina de 14x6m.
Barbacoa i zona de pícnic.
Gran sala amb llar de foc.
Parc infantil.
Aparcament gratuït.
Bicicletes a disposició dels clients.Masies Rurals i el segell Turisme Rural Sostenible us convidem a promocionar la presència del vostre establiment a la Xarxa a través d´aquest espai.

Comunitat de Turisme Rural Sostenible


Vall de Bianya
 

 Atención al Usuario

+34 972 444 380