Masies Rurals
 
Masies RuralsEl Portal de Turisme Rural "Masies Rurals" promou una integració de serveis que fan possible una millor evolució cap a un futur on l´equilibri entre natura, turisme, clima, arquitectura, residus i sostenibilitat faran la vida millor per les persones. L'any 2010 representa per les cases i masies rurals de Catalunya una oportunitat immillorable per situar-se com a zona capdavantera participant a les xarxes de Turisme Rural Europeu oferint serveis de qualitat i mostrant una adaptabilitat que fuig de la sobreexplotació que el turisme ha provocat els darrers anys tant a la costa com a la muntanya a Catalunya.

MASIES RURALS
Can Ventura
Can Ventura


ALLOTJAMENTS RURALS
El Xiprer


Descripció
El Xiprer és el nom d'una casa de camp que forma part del nucli més antic del poble d'Aiguamúrcia, i encara que és una senzilla construcció rural, està catalogada com a patrimoni històric i arquitectònic, formant part del conjunt de cases, que segons diuen els vells del poble, són tan antigues com el monestir de Santes Creus.
En l'actualitat la casa rural El Xiprer, està completament restaurada i la dediquem a allotjament independent d'ús exclusiu en modalitat de lloguer.
La casa està situada en el petit poble de Aiguamúrica, en plena natura, enmig de vinyes i al costat del riu Gaià, a 5 minuts de Vila-rodona ia pocs minuts del Monestir de Santes Creus que es troba just a la Ruta del Cister .
Es pot llogar per caps de setmana o per setmanes senceres.

La casa té capacitat per a 14 persones, allotjades en 6 habitacions, 6 banys, un amb banyera d'hidromassatge.
Té una gran sala d'estar-menjador, cuina equipada, sala polivalent, calefacció central a tota la casa, TV a tots els dormitoris, ia la zona d'estar, TV, DVD, TDT i equip de música. Disposa d'un ampli jardí amb mobiliari d'exterior, zona de barbacoa i una relajante zona de SPA.
En aquest petit poble rural de les comarques d'interior és on el silenci, el repòs i la contemplació troben el seu espai natural i on tot el seu entorn ofereix una serena i tranquil bellesa.
Aquí podreu gaudir de la vida rural encara viva a l'Alt Camp, alhora que passen uns dies de descans o participen en les diverses activitats que ofereix la zona.
Característiques
Referència: MR00005
Preu: A consultar
Municipi: Aiguamurcia
Mida: 140,00 m²
Provincia: Tarragona

Observacions
CAPACITAT: 12 + 2
MASCOTES: Sí
LLOGUER: Sencera
JARDí: Sí
LLAR DE FOC: Sí
CALEFACCIó: Sí
ACCÉS MINUSVáLIDOS: No
SALA DE JOCS: No
Aparcament, Barbacoa, DVD / Vídeo, TV a les habitacions, TV en saló. Jacuzzi al jardí.

Contacte


El Xiprer
43815 AIGUAMURCIA - (Tarragona)
97.766.529 - 667.515.847 - 665.902.823
www.ruralelxiprer.cat
info@ruralelxiprer.catMasies Rurals i el segell Turisme Rural Sostenible us convidem a promocionar la presència del vostre establiment a la Xarxa a través d´aquest espai.

Comunitat de Turisme Rural Sostenible


Vall de Bianya
 

 Atención al Usuario

+34 972 444 380