Masies Rurals
 
Masies RuralsEl Portal de Turisme Rural "Masies Rurals" promou una integració de serveis que fan possible una millor evolució cap a un futur on l´equilibri entre natura, turisme, clima, arquitectura, residus i sostenibilitat faran la vida millor per les persones. L'any 2010 representa per les cases i masies rurals de Catalunya una oportunitat immillorable per situar-se com a zona capdavantera participant a les xarxes de Turisme Rural Europeu oferint serveis de qualitat i mostrant una adaptabilitat que fuig de la sobreexplotació que el turisme ha provocat els darrers anys tant a la costa com a la muntanya a Catalunya.

MASIES RURALS
Can Ventura
Can Ventura


ALLOTJAMENTS RURALS
El Porxet de Sant Grau


Descripció
Sant Grau és una masia del segle XVII situada en un entorn privilegiat del pre-pirineu català. La finca Sant Grau està situada entre tres comarques: Berguedà, Bages i la nostra comarca, el Solsonès la qual forma part de la província de Lleida.
La masia està situada en aquesta mateixa província, concretament al municipi de Navès, a només 8 minuts de Cardona, poble que acull un encantador castell medieval que podem apreciar des de la nostra finca. Les muntanyes de Montserrat també formen part d'aquest paisatge bucòlic a més d'un agradable clima mediterrani que els acompanyarà durant la vostra estada.
Així mateix, annexada a la masia trobem l'ermita de Sant Grau, la qual acull en el seu interior unes importants i interessants pintures a causa de la diferència tipològica de les seves imatges recentment restaurades.


Disposem de 4 cases rurals que vostès poden llogar per separat o conjuntament. Amb capacitat des de 2-25 hostes poden, alhora, fer ús d'un ampli menjador de 200 metres quadrats útils per organitzar qualsevol acte, ja sigui familiar o d'empresa.
Qualsevol dels espais que formen part de la nostra finca i que presentem a continuació, estan totalment equipats de dispositius electrònics i electrodomèstics i també roba de llit. També disposem de bressols per a nadons, baranes per als llits, banyeres petites etc.
La casa gran disposa de 2 allotjaments: SANT GRAU 1 i SANT GRAU 2

-SANT GRAU 1 Capacitat per a 6 - 8 persones.
Es compon de menjador, àmplia cuina, 4 habitacions: tres d'elles de matrimoni i una altra amb dos llits individuals, dos banys complets a més de terrassa adossada i porxo.

-SANT GRAU 2, capacitat per a 6 persones
Consta de: sala d'estar, cuina-menjador amb terrassa i porxo adossats. 4 habitacions: una d'elles de matrimoni, una altra amb dos llits individuals i dues habitacions més amb dos llits individuals respectivament encara que independents. Dos banys complets.
Aquesta vivenda té accés directe a l'exterior sense escales.
Característiques
Referència: MR00007
Preu: A consultar
Municipi: Navés
Mida: 200,00 m²
Provincia: Lleida

Observacions
A més dels dos espais descrits anteriorment, disposem de dos habitacles que pertanyen a la mateixa finca.

-LA CASETA DE SANT GRAU Capacitat per a 4 - 6 persones
Disposa de cuina-menjador, tres banys complerts, tres habitacions: una de matrimoni i dues més amb dos llits individuals cadascuna d'elles.
Té una terrassa coberta i accés directe a l'exterior.
A pocs metres d'aquesta caseta trobem la zona infantil amb parc i ludoteca.

-EL PORXO DE SANT GRAU Capacitat per a 6 -8 persones
Espai de 120 metres quadrats amb un ampli menjador de 70 metres quadrats.
Adaptada per a persones amb mobilitat reduïda o cadira de rodes.
Disposa de: cuina-menjador amb llar de foc, dos banys complets i tres habitacions: dues d'elles de matrimoni i una més amb dos llits individuals cadascuna.
Terrassa amb porxo amb sortida directa a l'exterior.

SALES:
A més de les quatre habitatges descrites anteriorment posem també a la vostra disposició dos amplis menjadors que poden ser llogats per separat o conjuntament.
Una de les sales té capacitat per a 25 persones (uns 80 metres quadrats) i està totalment equipada.
L'altre espai és de 200 metres quadrats i pot ser utilitzat per a reunions familiars, d'amics o d'empresa.
Oferim també la possibilitat de contractar servei de càtering o fer-nos càrrec de qualsevol detall que comporta un esdeveniment important.

EXTERIOR:
Amplis jardins rústics, camins sense asfaltar sobre els quals podrà caminar tranquil.lament observat i gaudint de la natura i els animals. Tot això sense soroll de cotxes, deixant-se portar per la quietud i sensació de benestar.
Si voleu diversió pot fer ús de les instal lacions exteriors que posem a disposició dels nostres hostes:
Piscina, barbacoes, solàrium, sala de jocs, zona esportiva, jocs de taula i per als més petits: parc infantil i ludoteca.
També trobaran una petita botiga de queviures dins el mateix recinte i zona d'aparcament gratuït per als nostres clients.Masies Rurals i el segell Turisme Rural Sostenible us convidem a promocionar la presència del vostre establiment a la Xarxa a través d´aquest espai.

Comunitat de Turisme Rural Sostenible


Vall de Bianya
 

 Atención al Usuario

+34 972 444 380