Masies Rurals
 
Masies RuralsEl Portal de Turisme Rural "Masies Rurals" promou una integració de serveis que fan possible una millor evolució cap a un futur on l´equilibri entre natura, turisme, clima, arquitectura, residus i sostenibilitat faran la vida millor per les persones. L'any 2010 representa per les cases i masies rurals de Catalunya una oportunitat immillorable per situar-se com a zona capdavantera participant a les xarxes de Turisme Rural Europeu oferint serveis de qualitat i mostrant una adaptabilitat que fuig de la sobreexplotació que el turisme ha provocat els darrers anys tant a la costa com a la muntanya a Catalunya.

MASIES RURALS
Can Ventura
Can Ventura


ALLOTJAMENTS RURALS
La Torre


Descripció
Masia Rural La Torre de l´Arboçar de Baix és una rehabilitació de cuatre cases d´època medieval en el Alt Penedès. Hem conservat arcs gòtics, forn de pà i una torre de defensa del s. XI.

Les cases estàn decorades en estil rústic amb totes les comoditats i garanteixen tranquil.litat, contacte amb la natura i relax.


Masia Rural La Torre
Arboçar de Baix 12-18
08793 L´Arboçar
www.casarurallatorre.com
663956105
Característiques
Referència: MR0000010
Preu: A consultar
Municipi: Vilafranca del Penedès
Mida: 800,00 m²
Provincia: Barcelona

Observacions
Com Arribar-hi

Des de Barcelona: AP7 direcció Tarragona, sortida 28 Vilafranca del Penedès, agafar N-340 direcció Barcelona i a l´alçada del Supermercat Carrefour, girar dreta direcció St. Pere Molanta/St. Pere de Ribes BV-2415. Al Kms. 3 girar a l´esquerra cap a l´Arboçar. BV-2416 fins arribar a l´Arboçar de Baix.

Desde Tarragona: AP7 dirrecció Barcelona, sortida 30 Vilafranca del Pendès. Resta igual que l´anterior.

Des de Castelldefels C-32: autopista Pau Casals, després dels túnels, sortida St. Pere de Ribes. Direcció Olivella BV-2111, fins a alçada d´Olivella, continuar per BV-2415, direcció St. Pere Molanta/Vilafranca del Penedès fins arribar al desviament de l´Arboçar a mà dreta. BV-2416 fins arribar a l´Arboçar de Baix.
Masies Rurals i el segell Turisme Rural Sostenible us convidem a promocionar la presència del vostre establiment a la Xarxa a través d´aquest espai.

Comunitat de Turisme Rural Sostenible


Vall de Bianya
 

 Atención al Usuario

+34 972 444 380